PUBLICAT EL LLIBRE DE LES FESTES PATRONALS D’OTOS 2020

DANIEL ALFONSO. CRONISTA OFICIAL D’OTOS

Com cada any, a final de juliol ha eixit a la llum el llibre de les Festes Patronals d’Otos. Una publicació de gran interés municipal que arreplega nombrosos articles, fotografies i salutacions, a més de l’imprescindible programa d’actes.

Al 2020 la Covid-19 s’ha convertit, lamentablement, en la gran protagonista de les nostres agendes i decisions. No obstant, l’Ajuntament va decidir organitzar unes   festes adaptades  a la nova normalitat tal i com es va informar al ban enviat el 9 de juny. I, com no podia ser d’una altra manera, s’ha publicat el corresponent llibre, l’element físic que perviu després de celebrar els actes passant a formar part de l’arxiu personal de molts otosins que el guardem com una memòria impresa que immortalitza el pas local del temps. Respecte a l’edició, cal remarcar que, encara que sovint deixem en segon lloc la imprescindible aportació econòmica de les empreses a través dels seus anuncis, atenent a les excepcionals circumstàncies del 2020 s’han inclòs gratuïtament les publicitats de totes les empreses locals que ho han acceptat com una forma de recolzar el seu gran paper vertebrador a efectes econòmics i socials.

Enguany, a més, cal destacar el canvi del seu format de la mà d’Antoni Cabanes, el jove otosí que l’ha dissenyat desinteressadament junt a Elena Díez.

A l següent enllaç trobareu en format pdf els llibres de festes editats des de l’any 2010. I també altres publicacions, vídeos o cançons que conformen el patrimoni de les Festes Patronals d’Otos.

Fuente: http://publicacionsotos.blogspot.com