HUI ES PENJARÀ EN FORMAT DIGITAL A LA WEB DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA EL LLIBRE ‘HISTÒRIA D’ALZIRA’

El passat dimecres el Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira va acollir la presentación oficial  del llibre Història d’Alzira. L’acte va estar presentat per l’arxiver municipal, AURELIANO LAIRÓN (CRONISTA OFICIAL D’ALZIRA) i en ell intervingueren l’alcalde d’Alzira Diego Gómez; el vicerector de la Universitat de València el doctor Jorge Hermosilla Pla i l’exdegana de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València  Ester Alba Pagán.

Una vegada feta la presentació, l’alcalde d’Alzira va fer entrega dels volums a l’autor de les portades, José Carrillo; al cronista adjunt de la ciutat Alfonso Rovira; per a la Biblioteca Municipal a Asun Perezpérez; per al MUMA, al seu director Agustí Ferrer  i finalment per a l’Arxiu Municipal.

La història d’Alzira la conformen dos volums. Consta de vora 1.400 pàgines i arreplega, junt a les col·laboracions i estudis de seixanta investigadors, interessant material gràfic (fotografies, gravats, il·lustracions, quadres, mapes, plànols, etc.).

Hui, divendres 24 de juliol, es penjarà en format digital a la web de l’Ajuntament d’Alzira per a que tots els ciutadans d’Alzira puguen descobrir, disfrutar i conéixer la historia de la ciutat.

Fuente: http://www.elseisdoble.com