ALZIRA PRESENTA LA AGENDA PER A 2023 QUE ES POT ADQUIRIR AL PREU DE 12 EUROS

La Regidoria de Patrimoni Cultural, a través de l’Arxiu Municipal d’Alzira edita per segona vegada l’agenda de la ciutat per a l’any 2023. Després de l’èxit de la primera agenda, enguany s’ha decidit continuar en esta iniciativa, que, com ha explicat la regidora de l’àrea, Isabel Aguilar, “junt, a les dades més significatives de la ciutat, s’inclouen efemèrides locals i unes pàgines dedicades a la figura de Jaume Primer”.

La publicació contribuix a divulgar traços de la història de la nostra ciutat a través de les seues pàgines. Es tracta més bé d’un conjunt de fotografies historiades, que conformen més que una agenda, un llibre de referència, per a regalar.

L’agenda 2023 té una part històrica que fa referència a la vinculació de Jaume I a la nostra ciutat. Al costat dels espais per a fer anotacions es mostren il·lustracions i unes breus notes històriques al voltant de monuments, paratges, festes, tradicions i personatges de la nostra ciutat.

Els textos han sigut elaborats per l’investigador i estudiós local Rubén Pastor, pel professor i acadèmic Bernat Montagud i per l’arxiver municipal i CRONISTA DE LA CIUTAT D’ALZIRA, AURELIANO LAIRÓN, que l’ha coordinada. Les fotografies són obra de Salvador Escrivà.

El preu de venda de l’AGENDA ALZIRA s’ha fixat en 12 euros i els interessats/ades a adquirir-la ponen anar des de hui a l’Arxiu Municipal, carrer de les Salineries, 1,1r en horari de 8:30 a 14:30 h.

Fuente: https://www.elseisdoble.com