ES PRESENTA EL LLIBRE “OTOS. GEOGRAFIA, HISTÒRIA, PATRIMONI” EN FORMAT DIGITAL I DE LLIURE ACCÉS


Presentació del llibre: Abel Soler, Emili Mira (alcalde d’Otos) i Daniel Alfonso.

El palau marquesal va acollir l’any 2012 la presentació del llibre Otos. Geografia, història, patrimoni. Es tracta d’una monografia local que va ser escrita per l’historiador albaidí Abel Soler i pel geògraf otosí DANIEL ALFONSO, ACTUAL CRONISTA DEL MUNICIPI D’OTOS valldalbaidí. Autors que comptaren amb la inestimable col·laboració de nombroses persones que li aportaren els seus coneixements i fotografies al projecte.

El volum de 432 pàgines va ser publicat per l’Ajuntament d’Otos gràcies al patrocini de la Conselleria de Presidència i de la Diputació de València i es troba a la venda a les oficines municipals. Huit anys després de la seua presentació, a més, s’ha volgut posar a l’abast de tots els lectors interessats de forma lliure i gratuita a través de la seua descàrrega en un arxiu en pdf que conté íntegrament l’obra punxant ací. Amb l’objectiu de facilitar un major coneixement sobre els aspectes geogràfics, l’evolució històrica i els béns patrimonials que configuren el poble d’Otos, així com per a incentivar la realització de nous estudis i investigacions.

Fuente: http://publicacionsotos.blogspot.com