FOTOGRAFIES ANTIGUES…I D’ABANS (Gata en el record, foto 1.849). PUJADA DEL CRIST, PROCESSÓ 1963? *COMENCEM AMB LES FOTOGRÀFIES DE LES FESTES*

MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA

(NOTA: Abans d’explicar aquests fotografia, animar-vos -hui que comença la novena a l’ermita- a que si teniu alguna fotografia antiga…o d’abans relacionada amb les festes, ja que no les tenim enguany amb la realitat a cuasa del COVID-19, sí tindre-les en el record. Podeu fer-me-les pel facebook o pel correu electrònic i aniré publicant-les cada dia, fins el 8 d’agost). 

Dit això, comence amb una clàssica de les festes. La fotografia que tot “soldat” (jove gater que ha fet el servei militar i ja ha tornat al poble “llicenciat”) té a sa casa, entre els seus àlbums. Baixant o pujant al patró el Crist del Calvari. En aquest cas i mirant les cases del carrer Teulada, es tracta de la pujada cap a l’ermita. Seria l’any 1963?, 1964?.

Identifique’m a Bernardo Mulet Pedrós a la part esquerre de la imatge processonal, si mirem de cara la foto. Portant la crosa està Benito Mestre. La casa és la que fa cantó amb el carrer Lluna. El rector era Don Vicente Llopis Bertomeu. Si identifiqueu algú més podeu comentar-ho.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com