XÀTIVA ACULL DIJOUS LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «JOAN JERONI DE VILARAGUT. EL FILL SECRET DE LA REINA MARGARIDA DE PRADES»

La Casa de Cultura de Xàtiva albergarà aquest dijous 2 de desembre la presentació del llibre «Joan Jeroni de Vilaragut. El fill secret de la reina Margarida de Prades», d’Abel Soler.

Es tracta d’un llibre de divulgació històrica però amb un argument propi d’una novel·la o d’una sèrie cinematogràfica, ja que el fill secret de la reina Margarida és ocultat en un monestir català, d’on escapa a València per a convertir-se en cavaller i protagonitzar múltiples aventures d’armes i d’amors, que culminen en un final tràgic.

La presentació, coorganitzada per la Biblioteca Municipal de Xàtiva i l’Associació Amics de la Costera, tindrà lloc a les 19:30 hores i en ella intervindran l’autor i historiador Abel Soler i el CRONISTA OFICIAL DE VALÈNCIA VICENT BAYDAL en representació de l’editorial Drassana. L’acte estarà presentat pel president de l’Associació Amics de la Costera Ximo Corts.

Fuente: https://www.valenciaextra.com