PICASSENT EDITA UN LLIBRE SOBRE ELS REGADIUS HISTÒRICS DE LA SÉQUIA DE LES FONTS

L’historiador i CRONISTA OFICIAL D’ALCÀSSER, MANUEL VICENT FEBRER ROMAGUERA, ha presentat esta setmana el seu últim llibre basat en els estudis i documents publicats sobre el regadius històrics de la séquia de les Fonts de Picassent i Alcàsser. Tot un recorregut històric al llarg dels segles que repassa la història d’este emplaçament tan important per al regadiu d’estos dos pobles.

Així també, va ser presentat un treball sobre la qüestió del nom de Picassent, obra del propi FEBRER i de Vicent Torres on tracten d’aproximar diverses investigacions sobre el nom del nostre poble i fer arribar al lector la seua recerca per tal d’esbrinar l’origen i l’etimologia del mot Picassent.

Per la seua part, el picassentí Vicent Torres també va presentar el seu llibre “Poemes, 1987-2012. Recull personal”.

El regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, s’ha mostrat molt satisfet i agraït amb els autors i ha elogiat el seu treball documental i d’investigació, “Estes noves publicacions que presentem des de l’Ajuntament arriben per engrandir més si cal el nostre patrimoni bibliogràfic local. D’esta manera, el veïnat i aquelles persones que tinguen curiositat per la nostra història poden tindre al seu abast estes magnífiques obres”.

Fuente: https://valencia.elperiodicodeaqui.com