HUI 23 DE SETEMBRE A LES 9.50 COMENÇA LA TARDOR. A GATA, SANT MIQUEL (29/9) I FIRA GATA AL CARRER (12-13/10)

MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA DE GORGOS

Hui 23 de setembre, a les 9.50 hores comença oficialment la tardor. No el 21 com recordavem sinó dos dies després, per l’any bisest que viurem al 2020. Encara fa calor durant el dia, refresca poc per la nit. La pluja no ho va fer canviar. La tardor estarà entre nosaltres fins el dia d ela loteria, diumenge 22 de desembre.

A Gata, dos grans events festius tindrem a la tardor. Aquest cap de setmana ja, dies 27 al 29, les FESTES DE SANT MIQUEL. En altre article detallaré més els actes. El pròxim mes d’octubre un altre aconteixement, la fira del comerç gater: GATA AL CARRER. Serà els dies 12 (festa del Pilar, dissabte) i 13 (diumenge), Canvi d’ubicació de la fira per les obres del centre. Serà als carrers Doctor Moratal i Sant Miquel. Ja en parlarem més endavant.

I quan canviarem l’hora dins d’aquesta estació?.

Serà el primer diumenge d’octubre, el dia 2. Atrassarem el rellotge una hora. A les 3 tornaran a ser les 2 de la matinada.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com