‘MARIA DE CASTELLA, REINA D’ARAGÓ’, EL LLIBRE DE CARME ROSARIO A VALÈNCIA

La historiadora i CRONISTA OFICIAL DE QUART DE LES VALLS presenta el llibre el divendres 31 de març.

CARME ROSARIO, historiadora i CRONISTA OFICIAL DE QUART DE LES VALLS (el Camp de Morvedre), ha publicat el llibre ‘Maria de Castella, reina d’Aragó (1401-1458). Art, arquitectura i poder’, a càrrec dels professors Juan Vicente García Marsilla i Àngels Martí Bonafé.

CARME és una apassionada de la història i vida de l’esposa d’Alfons el Magnànim. L’especialitzada en la monarca que, a més va basar la seua tesi en ella, presentarà el llibre el divendres 31 de març al Saló de Graus de la Facultat de Geografia i Història a les 19 hores.

El llibre, en què la historiadora porta treballant anys, ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de València i la Universitat de València.

Fuente: https://valencia.elperiodicodeaqui.com