L’AJUNTAMENT DE MONÒVER INAUGURA UNA PLACA EN HOMENATGE A L’ESCRIPTOR ANTONIO MONTORO EN EL CARRER QUE PORTA EL SEU NOM

L’Ajuntament de Monòver rendirà un homenatge a l’escriptor i periodista monover Antonio Montoro Sanchís el pròxim dijous, 24 de novembre.

I és que, s’ha instal·lat una placa al carrer que porta el seu nom a la localitat amb un baix relleu amb l’efígie de l’escriptor. Es tracta de la reproducció d’un original fos en bronze realitzat per la seua filla, Rosario Montoro Castelló, que la seua neta va donar fa ara prop d’un any.

Així, el pròxim dijous, al voltant de les 13:00 hores, està previst inaugurar aquesta placa al seu carrer, ubicat al costat del Centre de Salut de Monòver. Està previst comptar amb l’assistència dels seus familiars, els quals estaran acompanyats per MARCIAL POVEDA PEÑATARO, CRONISTA OFICIAL DE MONÒVER, Alejandro García, Alcalde de Monòver, i altres regidors locals.

La placa porta l’esmentat baix relleu, juntament amb una frase inèdita de l’escriptor, a petició de la familia: “Me siento cansado, aunque anhelo ser útil, al menos con la intención, a un inmediato concilio de paz y de inteligencia entre los hombres”.

En la donació que es va dur a terme en el mes de desembre de 2021, la neta de Montoro, María José Calvo Montoro, va cedir a l’Ajuntament de Monòver una pintura d’Antonio Montoro, el baix relleu esmentat i dos quadres de marbre gravat a mà per Higinio Mallebrera Gil que va regalar a l’escriptor.

Fuente: https://www.monover.com