“ESTACIÓ PER A DOS” UN PROGRAMA RADIOFÓNIC DE LLUIS MESA I REIG, CRONISTA OFICIAL D’ESTIVELLA

“Estació per a dos” és un programa d’entrevistes de Lluís Mesa que entra en el món íntim de les persones investigadores i cronistes del Camp de Morvedre. Busca la part més personal dels qui s’apassionen per l’estudi del patrimoni i la història dels pobles de la comarca. En un marc fictici i històric com el d’una estació de tren, les persones convidades parlen de la seua vida.

En este tercer programa, Lluís Mesa convida l’investigador, músic, animador i cronista de Torres Torres Kike Soriano. Amb ell, compartix una vesprada. Descobrix com un músic enamorat del seu poble arriba a ser investigador i a publicar-se els seus llibres. Ens mostrarà el que més l’apassiona del seu poble i les seues inquietuds. A més contarà el contingut de la seua última publicació dedicada a les genealogies del municipi.

T’esperem en “Estació per a dos” de Lluís Mesa.

ENLLAÇ: https://lafinestramedia.es