EL CONSELL VALENCIÀ DE CULTURA PRESENTA DOS LLIBRES SOBRE SANCHIS-GUARNER

Hui es presenten en el Consell Valencià de Cultura dos llibres relacionats amb el recordat Manuel Sanchis Guarner (Valencià, 1921-2021): la reedició de la seua ‘Gramàtica valenciana’ i ‘El valencianisme de Sanchis Guarner’, d’Abelard Saragossà, una biografia intel·lectual de l’autor de ‘La llengua dels valencians’.

Les dos publicacions han sigut editades per Àrbena, editorial que té una orientació clarament valencianista de reflexió sobre la llengua, que aposta per llibres que investiguen, indaguen i expliquen el valencià del segle XXI.

En l’acte participaran el president de la Generalitat, Ximo Puig, JESÚS HUGUET (CRONISTA OFICIAL DE LA POBLA LLARGA I PORTELL DE MORELLA) (secretari del Consell Valencià de Cultura), Josep Palomero (escriptor i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua), Manuel Sanchis-Guarner Cabanilles (fill del gramàtic) i Abelard Saragossà (lingüiste, assagista i membre de l’AVL), amb l’assistència també de Santiago Grisolía (president del CVC).

Fuente: https://www.levante-emv.com