DIA DE DOL PER LA MORT DE PERE MARIA ORTS I BOSCH, CRONISTA OFICIAL DE BENIDORM I FILL ADOPTIU L’ALCALDE CONVOCA UNA JUNTA DE PORTAVEUS DEMÀ PER A FER UNA DECLARACIÓ INSTITUCIONAL

2008-10-08_IMG_2008-10-01_03.06.13__X0202BENIDORM.jpg-328x264

L’alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha convocat una Junta de Portaveus extraordinària demà a les 8:30 hores amb la finalitat de realitzar una declaració institucional i acordar decretar una jornada de dol per la mort de l’acadèmic Pere Maria Orts i Bosch, qui ostentava els títols de Cronista Oficial de Benidorm, Fill Adoptiu i era mereixedor de la Distinció Cultural “Ciutat de Benidorm”.

Pere Maria Orts i Bosch es l’autor de nombrosos treballs sobre la història de Benidorm, com la ‘Carta de Poblament de Benidorm i l’Almirall Bernat de Sarrià’ (1976), la ‘Carta Pobla de Benidorm’ (1987), ha documentat l’arribada de la Mare de Déu del Sufratge en “Una imagen de la Virgen de Benidorm” (1965), és autor de recreacions literàries com ‘Arribada d’una imatge de la Verge a Benidorm’ (1972), ‘L’Albà d’un poble’ (peça teatral inèdita), ‘Parlament del Príncep de Kairuan amb l’alcaid de Benidorm’ (1990), a més de les seues col•laboracions en revistes, pròlegs, presentacions o els seus textos sobre l’heràldica i genealogia.

Per desig de la família l’acomiadament es realitzarà en la intimitat, serà incinerat i les seues cendres descansaran a Benidorm.

DÍA DE LUTO POR LA MUERTE DE PERE MARIA ORTS I BOSCH, CRONISTA OFICIAL DE BENIDORM E HIJO ADOPTIVO

El alcalde convoca una Junta de Portavoces mañana para realizar una declaración institucional

El alcalde de Benidorm, Agustín Navarro, ha convocado una Junta de Portavoces extraordinaria mañana a las 8:30 horas con el fin de realizar una declaración institucional y acordar decretar una jornada de luto por la muerte del académico Pere Maria Orts y Bosch, quien ostentaba los títulos de Cronista Oficial de Benidorm, Hijo Adoptivo y era merecedor de la Distinción Cultural “Ciutat de Benidorm”.

Pere Maria Orts y Bosch es el autor de numerosos trabajos sobre la historia de Benidorm, como la ‘Carta de Poblament de Benidorm y l’Almirall Bernat de Sarrià’ (1976) y de la ‘Carta Pobla de Benidorm’ (1987); ha documentado la llegada a la localidad de la Virgen del Sufragio en ‘Una imagen de la Virgen de Benidorm’ (1965); es autor de recreaciones literarias como ‘Arribada d’una imatge de la Verge a Benidorm’(1972), ‘l’Alba d’un poble’ (Pieza teatral inédita), ‘Parlament del Príncep de Kairuan amb l’alcaid de Benidorm’(1990), además de su colaboración en revistas, prólogos, presentaciones, o sus textos sobre heráldica y genealogía.

Por deseo de la familia el último adiós se realizará en la intimidad, será incinerado y sus cenizas descansarán en Benidorm.

Fuente: http://puntacanfali.com