SECRETARIAT PERMANENT DE L’ASSEMBLEA D’HISTÒRIA DE LA RIBERA. XXI ASSEMBLEA

Reunió assemblea, MARINA ESTARLICH (CRONISTA OFICIAL D’ANTELLA), Antoni Furio, MARCOS CAMPOS (CRONISTA OFICIAL DE MONTSERRAT)

El   dissabtte   8   de   juny,   es   va   reunir   a   Montserrat,   el   Secretariat   Permanent   de l’Assemblea d’Història de  la  Ribera,  perquè  serà  esta  localitat  la  seu  de la  XXI assemblea que tindrà lloc en el mes d’octubre de 2025, a l’objecte d’acordar el tema monogràfic d’esta edició: Jocs, esports i oci a la Ribera en la perspectiva històrica.

En l’elecció del tema s’ha tingut en compte la tradició tan arrelada del municipi de Montserrat en el joc de pilota valenciana, obrint als participants el camp de treball i investigació no sols als jocs i esports, sinó també cap a altres activitats recreatives i lúdiques de la Ribera en el vessant de la història.

Com les edicions anteriors, els participants podran disposar de les dos sessions simultànies, la monogràfica indicada i la miscel·lània, on es tractaran la resta dels àmbits historiogràfics: Geografia, Fonts i Documentació, Prehistòria i Arqueologia, Història Medieval, Història Moderna i història Contemporània.

Actuarà de secretari local de l’ assemblea el CRONISTA OFICIAL DE MONTSERRAT, MARCOS CAMPOS AÑÓN.

Es pot consultar més informació en la página:    https://assemblea.montserrat.es/