PRESENTACIÓ DELS LLIBRES ‘MARIA BARRILETS’ I ‘UNA CANYA BADADA’ DE JOAN JOSEP CARDONA IVARS. ACTE DE LA FIRA I PORRAT DE BENISSA

Dins del programa d’actes de la Fira i Porrat de Benissa, el dijous 20 de gener JOAN JOSEP CARDONA IVARS presentarà a les Cases del Batlle els llibres ‘Maria Barrilets’ i ‘Una canya badada’.

JOAN JOSEP CARDONA IVARS (Benissa, 1944) és CRONISTA OFICIAL DE LA VILA DE BENISSA, Fill Predilecte de l alocalitat i membre fundador de l’Institut d’Estudis de la Marina Alta i de l’Institut d’Estudis Alacantins, ha realitzat una important tasca en l’impuls de la llengua i la cultura catalana al País Valencià. Entre d’altres obres, ha publicat Cent anys de vida municipal (1982), La tragineria a la Marina Alta (1990), Els cognoms i malnoms de Benissa (1998) i Història de Benissa (2002). Des del 1987 edita i dirigeix l’almanac Calendari dels Brillants.

Les obres que es presenten:

    ‘Maria Barrilets’

Sinopsi: Composat per 44 articles breus on es tracta de les cuines familiars, les seves cuineres, fondes i la vida de les persones que feren possible miracles en temps d’escassedat.

    ‘Una canya badada’

Sinposi: Composat de 49 relats breus referits a les musiques de poble, voluntariosos cors, dolçaines i afeccionats al cant.

    La Fira i Porrat de Sant Antoni 2022 de Benissa començarà el dia 21 i que finalitzarà el 30 d’aquest mes. Entre les activitats més destacades es troben les atraccions infantils ubicades al pàrquing Dolors Piera; la benedicció i encesa de la foguera el dissabte 22; la cavalcada de cavalleries i carruatges amb cercavila d’animals i la benedicció posterior el diumenge 23; la Fira Medieval, que tindrà lloc del 28 al 30 de gener; la XXXIV Fira ramadera i l’Exposició de vehicles antics, que es celebraran el diumenge 30. A més, es podrà gaudir de cinema, concerts, presentacions de llibres… Teniu la programació completa en l’Agenda de La Marina Plaça.

Fuente: https://lamarinaplaza.com