LA CONFERÈNCIA D’AURELIANO LAIRÓN DEDICADA A SANT VICENT FERRER ATRAU LA CURIOSITAT DE MOLTS VEÏNS D’ALZIRA

‘El dominíc predicador va estar lligat en diverses ocasions a la Vila d’Alzira i va ser Patró Menor de la localitat en el segle XVIII’.

Nombrosos veïns i veïnes d’Alzira es van a propar a l’auditori de la Casa de la Cultura per a poder disfrutar d’una completíssima conferència que relatava el lligam del dominíc predicador Sant Vicent Ferrer amb la localitat d’Alzira. L’acte va estar presentat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira Alfred Aranda i de la mà de l’arxiver I CRONISTA MUNICIPAL D’ALZIRA AURELIANO LAIRON els assistens conegueren més d’aprop la figura del predicador, que “va estar lligat en diverses ocasions a la Vila d’Alzira i va ser Patró Menor de la localitat en el segle XVIII”, segons explicà Lairón.

Fuente: http://www.elseisdoble.com