SETMANA DEL LLIBRE A GATA

SETMANA DEL LLIBRE A GATA

l’activitat de traure els llibres al carrer. La regidora Àngels Soler junt a les bibliotecàries Vicen Mulet i Sílvia Leyda. FONT: Foto i text, Ajuntament de Gata.

MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA DE GORGOS

La Biblioteca de Gata celebra de hui al divendres dia 29 la Setmana del Llibre amb moltes activitats, per commemorar el DIA DEL LLIBRE que se celebra internacionalment el 23 d’abril, que enguany concideix en dissabte. Ja han començat les activitats traguent els llibres al carrer. Podeu passar per la porta de l’Ajuntament i agafar el llibre que més vos agrade. En acabar el podeu dipositar al mateix lloc o aportar-ne de nous.

El calendari d’activitats proseguirà demà dimarts dia 20 repetint-se els dies 21 i 22 amb animació lectora per als alumnes de l’IES “Matemàtic Vicent Caselles Costa”. Aquest divendres 22 hi haurà dues activitats. a les 17 hores, l’Hora del Conte tractarà del conte “De què fa gust la lluna?” i es farà un taller de punts de llibres. A les 19 hores serà l’edició de “Benvinguts a la lectura” que complix a Gata 10 anys. Divendres que ve, dia 29, serà el torn del Club de Lectura que parlaran del Quixot, l’obra estelar de Miguel de Cervantes, del que precisament el 23 d’abril s’acomplirà just el 400 aniversari de la data del soterrament, 23 d’abril de 1616.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com