PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA RUTA DELS RIURAUS

PER MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA DE GORGOS


20140510193922-comporutariusrausjp

Tot un aconteixement comarcal el que es va viure ahir divendres per la vesprada-nit al Gran Riurau de Benissadevi, a Jesús Pobre. La posada de llarg de la idea de fer una RUTA DELS RIURAUS, que ja és tota una realitat, va portar a Jesús Pobre a molts polítics de la comarca, així com la delegada de Cultura i el diputat de Turisme. Dotze pobles són els que emprenen aquesta aventura per a posar en alça i en valúa màxima aquest element arquitectònic del camp de la Marina Alta.

Hi ha més fotografies de l’acte. Aquestes són de l’amic Vicent Fornés (La Pau) i en elles es veu el paper que Gata també va tindre a l’hora de oferir els seus productes.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com