GAVARDA-BULA DEL PATROCINI DE SANT VICENT FERRER. PER EDUARDO MIEDES RIBERA CRONISTA OFICIAL DE GAVARDA

Amb data 24 d’abril de 2014 vaig rebre un “mail” de Xelo Galbis Escandell , en el que em deia que al Programa de Festes a Sant Vicent Ferrer (que jo no he rebut), que  havia publicat un treball per a comunicar al veïnat, que sorprenenment i buscant informació sobre San Antoni había entropesat amb un document que ni mes ni menys era la “Bula Papal” per la que es declarava “ Patró Canónic” de Gavarda  a Sant Vicent Ferrer.

Aquest treball es digne d’encomiar, el que pasa es que, segurament “per motius presupostàris” no s’ha publicat sencer, i crec que es de Justicia, que públicament algú  reconega  el mèrit de Xelo, i així vaig a fer-ho, mijançant aques mig electònic que constitueix el Blog de “Gavarda Cronista Oficial”, inclós dins de la página web de l’Ajuntament “penjant” el treball complet.

Posat en contacte

Gràcies Xelo en nom meu i es segur que el Poble de Gavarda està molt satisfet per la teua llavor “que es fer poble”.

 

GAVARDA 1

GAVARDA 2

GAVARDA 3
Tant l’històriadora com el Pàrroco, em confirmen  que en l’estudi del document base,  es  a dir  la notificació de “la Bula Papal”,  per part de Na Xelo Galbis Escandell, sempre ha estat present el actual Rector de Gavarda Mossén Pedro Garcia Garcia.

El vostre Cronista   Eduardo Miedes-Ribera