RESSENYA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “DOS HOMENOTS: JUAN MOLERES IBOR I VICENT GARCÍA CASTILLO”

Divendres 23 de novembre, i a les 19.30 hores, tingué lloc al Centre Cultural de Sollana la presentació del llibre “Dos homenots: Juan Moleres Ibor i Vicent García Castillo” del qual és autor el sollaner Joan Ferrús Vanaclocha. Intervingueren en la presentació Francesc Buïgues, com a president de l’Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana, patrocinadora de la publicació, Paco Vila com regidor de l’Ajuntament i l’autor, Joan Ferrús. Acabades les seues intervencions, el mateix autor presentà al públic assistent un emotiu power point amb imatges dels dos biografiats. Val a dir que estos dos sollaners s’han destacat per dedicar tota una vida a la investigació de la història de Sollana, Juan Moleres com a cronista oficial des del 1954 fins que va faltar en maig del 2017 i Vicent G. Castillo com a activista cultural lluitador incansable per la història i el patrimoni des dels anys cinquanta del passat segle fins la seua absència en març de 2018. Destacar la gran assistència de públic a l’acte, així com també la d’alguns cronistes oficials. Una obra que passa a engrandir el patrimoni bibliogràfic de Sollana, tasca sobre la qual porta treballant l’Associació Cultural Col·lectiu Ullal des de la seua creació en el 1998.