BIOGRAFIA DE DOS HOMENOTS DE SOLLANA QUE HAN FALTAT RECENTMENT JUAN MOLERES IBOR (CRONISTA OFICIAL DES DE 1954)

Hola, soc Joan Ferrús Vanaclocha de Sollana i la present és per comunicar-li que el proper DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE presente a Sollana una biografia de dos homenots de Sollana que han faltat recentment Juan Moleres Ibor (cronista Oficial des de 1954) que ens deixà el passat mes de maig de 2017 i un altre sollaner que ha tingut també una gran trajectòria d’interés, preocupació i estudi per la història de Sollana que ens ha deixat també enguany el passat mes de març.

Estaria interessat que fera extensiva esta invitació a tots els membres de l’associació del la qual formà part tants anys l’entranyable Moleres, i estaria encantat si pogueren vindre aquells que conegueren a Moleres o que compartiren anys de vivència, il·lusions i treball amb ell.

La biografia és una ampliació de la biografia que ja vaig incloure en el programa de festes de Sollana de l’any 2017, ara revisada i ampliada i amb més material gràfic.

La publicació està editada per l’Associació Cultural Col·lectiu Ullal de Sollana, asociació per cert a la qual pertanyia també Moleres.

L’acte consisitirà en uns parlaments primer: del president de l’Associació, de l’autor (en este cas meues) i de l’alcalde de Sollana. En acabar, presentaré un power point sobre els biografiats.