ACTE CRONISTA BIAR 30/11/2018

Estimat amic cronista:

Divendres que ve dia 30 de novembre, a les 18.30 hores, tindrem un emotiu acte a l’Ajuntament de Biar.

Pel fet que en la passada assemblea del passat mes d’octubre no va poder estar present, a causa de la seua malaltia, el nostre company Miguel Maestre Castelló, cronista oficial de Biar, i no se li va poder entregar la plaça de reconeixement a la seua labor com a cronista, hem organitzat aquest acte en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Biar, per a fer-li lliurament d’aquesta, al qual també hem convidat, per a donar-li major realç a l’acte, a l’alcalde d’aquesta localitat, a la corporació municipal i a la seua família.

Seria interessant realitzar un esforç, malgrat haver de desplaçar-nos amb els nostres vehicles propis, i poder acompanyar al nostre amic que bé s’ho mereix.

Una cordial salutació i fins al divendres