VISITA GUIADA A GUADASSUAR AMB EL CRONISTA OFICIAL DE LA LOCALITAT

Visita guiada que farà ENRIC MUT, CRONISTA OFICIAL DE GUADASSUAR (Associació de Cronistes Oficials del Regne de València), per ensenyar-nos i explicar-nos l’evolució de la població des de la seua fundació, al segle XII, fins els nostres dies, al segle XXI.

Esta visita guiada forma part de l’oferta de rutes comarcals incloses en el projecte de la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera – Escola Valenciana anomenat PERTOT, ACOSTA’T A LA RIBERA i forma part de les activitats culturals de la XXXII Trobada de Centres en Valencià de la Ribera, celebrada a la població el 30 d’abril. Haureu de fer una inscripció a l’activitat per calcular el nombre de persones que hi participaran i poder calcular l’ús de recursos i gestionar millor altres aspectes de la visita.

Fuente: http://www.e6d.es