EL CRONISTA OFICIAL DE MANISES JOSE LUIS DE TOMÁS PRESENTA EL LLIBRE “MANISES DEL TREN AL METRO”

LIBRO DEL CRONISTA DE MANISES 1

LIBRO DEL CRONISTA DE MANISES 2

El pròxim divendres 27 a les 19:00 hores, el Claustre de la Casa de Cultura de Manises acollirà la presentació del llibre “Manises del tren al metro”, del CRONISTA OFICIAL DE MANISES, JOSÉ LUIS DE TOMÁS (Associació de Cronistes Oficials del Regne de València). Aquesta és la primera obra que publica en la seua condició de Cronista Oficial de Manises.

La primera part del llibre versa sobre la línia de ferrocarril que unia València amb Llíria, passant per Manises, i el creador d’aquest ferrocarril va ser l’enginyer maniser, Rafael Valls David. La segona part del llibre parla de l’arribada del metro, que va substituir al tren i que a més va marcar un punt important en el desenvolupament d’este mitjà de transport.

Jose Luis de Tomás, cronista oficial de Manises,va obtindre el premi Nadal a 1984, amb la novel-la “La otra orilla de la droga” També és autor del llibre “Ribarroja a través de su história”. Anys després va guanyar el premi Ciutat de València de novel-la, amb l’obra “Piedra de sal”. Altres llibres que ha publicat són: “El argot como disfraz para vivir en sociedad”,”Cuentos de luna y lluvia” i “El reposo del tiempo”, obra amb la que va quedar finalista del Premi Azorín en 2012.

A l’acte estaràn presents l’autor del llibre, el regidor de Cultura, Xavier Morant i l’alcalde de Manises, Jesús Borrás.

Fuente: http://www.nouhorta.eu/index.php/horta-oest/manises/item/16021-el-cronista-oficial-de-manises-jose-luis-de-tomas-presenta-el-llibre-manises-del-tren-al-metro