BENIDOLEIG: LA COMISSIÓ 2016 DEDICA LA PORTADA DEL LLIBRE DE FESTES AL CRONISTA LOCAL JUAN VICENTE BALLESTER

BANIDOLEIG

Les festes a Santa Bàrbara arranquen hui amb la presentació dels festers com a preàmbul la figura del cronista local, Juan Vicente Ballester “Marcelino” il·lustra la portada del llibre de festes 2016 de Benidoleig, com a homenatge pòstum de la comissió de festes cap a la seua tasca recopilatòria de documents i imatges històriques i costumistes.

Segons han justificat els seus integrants “ell era l’essència d’allò que significa ser fester amb una positiva disposició per les festes i la cultura del nostre poble les vint-i-quatre hores del dia, els 365 dies de l’any, quan s’omplia de felicitat treballant per Benidoleig”.

Les festes a Santa Bàrbara arranquen hui amb la presentació de Joel Prats Far, Claudia Sendra Riera, Aina Torrens Ballester, Mireia CostaTorres i Ainara Gilabert Riera com a festers 2016.

L’agenda festera d’actes es perllongarà fins el dissabte 13 d’agost amb l’esquema tradicional d’una primera part per l’esplai, una segona de solemnitats religioses i una tercera amb els bous al carrer com a protagonistes a partir de la següent setmana.

Fuente: http://www.noticiasmarinaalta.es