PRESENTACIONS DEL LLIBRE “PRINCIPI I FINAL. XÚQUER, ESCOLA I PAU” AUTOR: JOSEP LLUÍS DOMÉNECH ZORNOZA

PRESENTACIONS DEL LLIBRE “PRINCIPI I FINAL. XÚQUER, ESCOLA I PAU”

AUTOR: JOSEP LLUÍS DOMÉNECH ZORNOZA (CRONISTA OFICIAL D’ALBERIC, XÈRICA I TOUS)

Catarroja-València, 2016

Davant de les múltiples sol·licituds que se’ns fa demanant presentacions, conferències i recitals relacionats amb el llibre tenim a bé indicar els següents extrems:

1)            Qualsevol petició que se’n faça es farà a Perifèric edicions per qualsevol via (C/ Sèquia de Montcada, 13. Catarroja (46470), tel. 609426131, fax. 961270038), e-mail: periferic@periferic.es, www.periferic.es.

2)            Hi ha prevista una nova presentació, organitzada per l’SGAE-Consell Territorial de València i Perifèric edicions, amb la col·laboració de la Societat Coral El Micalet, l’Associació Cultural “Obres o “Trobes” que tindria lloc a la seu social de l’SGAE, C/ Blanqueries, 6 on està prevista, a més de l’autor, Josep Lluís Doménech, i l’editor, Jesús Figuerola, la intervenció de Pep Llopis, compositor i intèrpret musical (ponència “Elements musicals en el llibre “Principi i final. Xúquer, escola i pau”), Tomàs Peris, historiador (ponència: “El microcosmos de “Principi i final. Xúquer, escola i pau”,  diversos rapsodes (Antoni Sales >Mari Carmen Arnau, Mercé Claramunt, Pilar Almeria, Dolors Palomares, Sergio Cañete…) i intèrprets musicals (piano, violoncel  bateria de percussió (Hèctor Bosch).

L’acte serà conduït per Antoni Sales i Ferran Santonja). L’hora de començament serà a les 18,30 hores. L’entrada és lliure, però convé comunicar l’assistència a Carlos Ramos (tel. 9631555) o per e-mail: cramos@fundacionsgae.org, a poder ser fins a dos dies abans de la presentació.

 ES PREVEU QUE L’ACTE DURE UNA HORA APROXIMADAMENT, FINALITZAT EL QUAL, ES PASSARÀ A LA FIRMA D’EXEMPLARS. L’HORADE COMENÇAMENT SERÀ A LES 18,30, A LA SEUA DE L’SGAE-VALÈNCIA. EL DIA: DIVENDRES, 27 DE MAIG DEL CORRENT.

3)            Intervenció en la II festa de la poesia. Organitzat per la Associació Cultural “Obres o trobes” i la Societat Coral el Micalet de València, amb la col·laboració d’unes altres entitats o organismes (Federació Escola Valenciana, editorials, fundacions, etc.), Teatre Micalet,  amb sopar inclòs (uns 15 euros). L’acte consistix en la lectura de poemes de quatre noves obres, entre altres la que ens ocupa, “Un mismo viento” d’Ana Noguera i Luís García Trapiello, “Aquest so entre el no-res i l’infinit” de Mari Carme Arnau, poemaris de Mari Carmen Sáez, entre altres, en presència dels autors. Hi haurà material literari per a tots els assistents. Tindrà lloc a la seu de la Societat Coral “El Micalet” de València, el dia 31 de maig del 2016. Tindrà llos a la sala Teatre Micalet. L’hora de començament es preveu a les 20,00, mentre que l’acabament està previst a les 21,30 h. L’entrada té un cost simbòlic de 3 euros. Els membres de l’Associació Cultural “Obres o trobes” i els socis de la Societat Coral el Micalet, així com les persones que intervenen estan exclosos de pagar l’entrada. Ho farà únicament que voluntàriament o vulga fer. Cal avisar a qualsevol membre de l’Associació Cultural “Obres o trobes” que pensa assistir, sempre fins a dos dies abans de l’acte. Hi ha restricció de places, raó per la qual convé avisar el més prompte possible. A les 21,30, als locals de la planta baixa de la Societat Coral el Micalet hi haurà un sopar amb places limitades (15 euros aproximadament). Cal fer la reserva a la secretaria de la Societat Coral el Micalet o a Ferran Santonja, d’”Obres o trobes” (t. 696178689) fent l’abonament del sopar el més aviat possible. Si hi ha inconvenient es podrà abonar a l’hora d’entrar al menjador. En este cas hi ha restricció de places i ja en queden poques. S’aconsella la reserva prompte, com a màxim fins a 3 dies abans de l’acta i del sopar. Hi haurà material literari per a tots i totes, així com la possibilitat de la tradicional signatura i dedicatòria per part dels autors. Alguns poetes que tenen la intenció d’estar present són Ana Noguera, Mari Carmen Saéz, Mari Carmen Arnau, que junt a diversos rapsodes (Pilar Almeria, Dolors Palomares, Paco Benedito, Antoni Sales, els autors id’altres) estaran presents. L’acte serà conduït per Antoni Sales i Ferran Santonja.

4)            El 24 o 25 de setembre del 2016, organitzada per l’ajuntament de Tous, està prevista una presentació, en el marc del lliurament del IV Certament Literari Vila de Tous, que serà dirigida per Miguel Ángel Briz García, cronista local.

5)            Al voltant del 9 d’octubre es té prevista una presentació a la ciutat d’Alzira, organitzada per l’ajuntament i Perifèric edicions. Serà dirigida per la regidora de cultura i el cronista local Aurelià Lairón.

6)            Altres. Encara per concretar. S’està en contacte per par de Perifèric edicions amb diverses entitats per a organitzar conjuntament conferències, taules redones, presentacions del llibre “Principi i final. Xúquer, escola i pau” amb la Mancomunitat de la Ribera Alta del Xúquer.

7)            Pensem que té una gran aplicació didàctica, raó per la qual s’acceptaria la possibilitat d’afavorir encontres educatius i culturals que tinguen com a temàtica central el contingut del llibre, amb aplicacions a diverses i diferents comarques.

8)            Donada la llarga programació que existix en procés de desplegament, es prega disculpen qualsevol fallo que puga produir-se en l’organització.

9)            Tant l’editorial com l’autor accepten tot tipus de suggeriments lingüístics, literaris, geogràfics, històrics i de qualsevol classe que qualsevol lector desitge expressar. Pensem que el millor mitjà és el del correu electrònic. Podem fer-ho a qualsevol dels dos correus indicats: joseplluis@domenech.info  periferic@periferic.es. Es pot també fer algun comentari entrant en la web www.periferic@periferic.es.

10)         S’agraïxen de bestreta tot tipus de comentaris, a favor o en contra, observacions, et.

11)         Sobretot és important que llisquen, que es fomente la lectura i el amor per ella, que ajude a reflexionar, que s’estimule el diàleg i la comunicació i…. sobretot QUE DISFRUTEN DE LA SEUA LECTURA.  Ànim!!!

Catarroja, 28 d’abril del 2016

Perifèric edicions