ELS CRONISTES DEL CAMP DE MORVEDRE RECLAMEN LA RECUPERACIÓ DEL CASTELL DE PETRÉS

Els cronistes del Camp de Morvedre el dissabte a Petrés. FOTO EPDA.

S’aprovà una declaració per a dirigir-se a Diputació i la Conselleria de Cultura

REDACCIÓ

El Grup de Cronistes i Investigadors del Camp de Morvedre va celebrar el 24 de juny la XII Trobada a la població de Patrés. Durant la seua visita foren rebuts en l’Ajuntament per l’alcalde, Pere Peiró. En la sessió de treball aprovaren la declaració de Petrés, un document pel qual volen dirigir-se a la Diputació de València i a la Conselleria de Cultura perquè es consciencien de la imminent necessitat que hi ha d’actuar en el Castell-palau dels Aguiló. Els cronistes consideren que és un dels elements patrimonials de la comarca més amenaçats i que necessita una ràpida actuació, abans que siga excessivament tard. En la mateixa sessió acordaren que la pròxima Trobada del mes de novembre se celebre a Quart de les Valls.

Fuente: http://www.elperiodicodeaqui.com