ELS CRONISTES DEL CAMP DE MORVEDRE REIVINDIQUEN LA FIRA DE FAURA EN LA SEUA XI TROBADA

Entre altres qüestions demanaren la major projecció d’esta tradició fora de la comarca.

8937_cronistes

REDACCIÓ

Els cronistes i investigadors del Camp de Morvedre van celebrar l’XI Trobada a la població de Faura el 3 de desembre, dia en el qual se celebra el 300 aniversari de l’ermita de Santa Bàrbera. Els estudiosos de la comarca aprofitaren la reunió per a posar en comú els diferents treballs que estan realitzan en comú. També aprovaren la Declaració de Faura, document pel qual donen el seu suport a la Fira de Faura. Entre altres qüestions demanaren la major projecció d’esta tradició fora de la comarca. Este col·lectiu fou rebut per l’alcalde Toni Gaspar al Saló de Plens on van realitzar la posterior sessió de treball.

Fuente: http://www.elperiodicodeaqui.com