50 CRONISTES DE TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA ES REUNEIXEN EN ONTINYENT

Es tracta d’un encontre amb caràcter bienal que no es donava al municipi des de l’any 1976.

50-cronistes-de-tota-la-comunitat-valenciana-es-reuneixen-en-ontinyent

Al voltant de 50 cronistes d’altres tants municipis valencians visitaven Ontinyent aquest passat dissabte amb motiu de la XXXI Assemblea General  de Cronistes Oficials de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d’un encontre amb caràcter bienal que no es donava al municipi des de l’any 1976, i que va començar amb la recepció als participants per part de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la signatura en el llibre d’honor de l’Ajuntament per part del President de L’ASSOCIACIÓ DE CRONISTES OFICIALS DEL REGNE DE VALÈNCIA, FRANCESC MOMBLANCH. A continuació, en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent, els cronistes desenvoluparan diverses ponències relatives a les seues poblacions d’origen.

Una vegada finalitzades les sessions de treball, i de la mà del CRONISTA D’ONTINYENT, ALFRED BERNABEU SANCHIS, els participants visitaven el centre històric, desplaçant-se a llocs com l’església de Santa Maria, el Museu Arqueològic d’Ontinyent i La Vall d’Albaida o el Museu Fester.

Fuente: http://www.ontinyent.es