ELS CRONISTES DEL CAMP DE MORVEDRE CELEBREN LA SEUA X TROBADA EL 28 DE MAIG A SAGUNT

Entre altres temes que van a abordar està el manifest dedicat a la protecció del Patrimoni a Sagunt.

ELS CRONISTES DEL CAMP DE MORVEDRE CELEBREN LA SEUA X TROBADA EL 28 DE MAIG A SAGUNT

Cartell de la Trobada

REDACCIÓN

El grup de Cronistes i Investigadors del Camp de Morvedre celebraran la seua X Trobada el 28 de maig a Sagunt. Esta entitat va nàixer el 2011 a la població d’Estivella. Des d’aleshores han recorregut diferents localitats de la comarca per a realitzar les seues reunions i conéixer de prop el patrimoni de la comarca.

Seran rebuts per l’alcalde Quico Fernández al Saló de Plens a les 10.00 del matí.. Allí realitzaran la sessió de treball. Posteriorment realitzaran una visita a la Via del Portic i a les més destacades ermites de la població. Entre els temes que tractaran cal destacar el manifest dedicat a la protecció del patrimoni de Sagunt.

Fuente: http://www.elperiodicodeaqui.com