ORIGINAL ROSARI A L’ERMITA (MAIG, MES DE MARIA)

ORIGINAL ROSARI A L

PER MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA

Aquesta nit s’ha celebrat a l’ermita del patró de Gata, el Santíssim Crist del Calvari, el Sant Rosari d’una manera original i especial, en el que han participat unes 100 persones. És el segon any que es prepara pel grup de liturgia de la parròquia aquesta pràctica piadosa, però d’una manera distinta. Els distints grups de la parròquia (júnior, confirmants, catequistes, grup d’oració, litúrgia i altres) han anat resant cada una de les deu parts d’un dels misteris del rosari. Amb els llumets encesos, cada persona resava el que li tocava. Entre misteri i misteri, el Cor Infantil de la parròquia ha cantat a la Mare de Déu. Ha presidit la imatge de la Verge.

Cal dir que entre xerrades, mítings, actes culturals i esportius, la feina estressant del dia a dia i tots els menesters que comporten, aquest moment de reflexió, pausa i descans, per a parlar amb la Mare de Déu, ha vingut bé als que ho han exercitat. La nit acompanyava, el lloc era el millor i inclús feia frescoreta. S’agraïa el dràstic canvi de temps respecte a la nit anterior.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com