GUANYADORS DE LA II EDICIÓ DELS PREMIS LITERARIS VILA DE TOUS 2014

Tribunal Premis Literaris Vila de Tous 2014-1

La vesprada del divendres 12 de setembre de 2014, en la sala d’actes de l’Ajuntament de Tous, es va reunir per a valorar les obres literàries presentades els integrants del Jurat qualificador format per:

  • Sra. Amparo Martínez Galdón, Presidenta del Jurat.
  • D. José Vicente Torrijo Llenin, Secretari del Jurat.
  • D. Josep Lluís Doménech Zornoza, Vocal del Jurat.
  • Sra. Silvia Miralles Briz, Vocal del Jurat.
  • D. Antonio Torres Sanchis, Vocal del Jurat.
  • D. Juan Martorell Briz, Vocal del Jurat.
  • D. Miguel Ángel Briz García, Vocal del Jurat.
  • Sra. Maria Jesús Estarlich Mateu, Vocal del Jurat.
  • Sra. Maria Amparo Giménez Ortiz, Vocal del Jurat.

Analitzades pel tribunal cadascuna de les obres presentades, i vist que complien els requisits exigits per les bases del concurs, van procedir a establir la relació d’obres literàries que, al seu parer, van considerar mereixedores de la II Edició dels Premis Literaris Vila de Tous 2014, sent el resultat el següent:

Categoria Poesia en castellà

– Primer Premi: Obra literària de títol «UNA LICUADA ROSA», sent el seu autor: D. JOSÉ PEJO VERNIS. El motiu de l’elecció és el següent: UNANIMITAT DEL JURAT.

Categoria Poesia en valencià

– Primer Premi: Obra literària de títol «SUITE DE RIELLS», sent el seu autor: D. JORDI JULIÀ GARRIGA. El motiu de l’elecció és el següent: UNANIMITAT DEL JURAT.

Categoria Narrativa en castellà

– Primer Premi: Obra literària de títol «LA ÚLTIMA LUNA», sent el seu autor: D. RAFAEL MARTÍN ARTÍGUEZ (Cronista oficial de Segorb). El motiu de l’elecció és el següent: UNANIMITAT DEL JURAT.

Categoria Narrativa en valencià

– Primer Premi: Obra literària de títol «SET VEGADES AL DIA ET LLOARÉ», sent el seu autor: D. ARTUR AHUIR LÓPEZ. El motiu de l’elecció és el següent: UNANIMITAT DEL JURAT.

Categoria Assaig en castellà

– Declarat desert.

Categoria Assaig en valencià

– Declarat desert.

Menció especial

– Els membres del jurat van decidir reconéixer a la Sra. Amparo Estarlich Mateu per la seua obra “EN LA SOLEDAD DE MI MUNDO” i a D. Leopoldo Martorell Briz per la seua obra “EL VIEJO PASTOR”, els dos per la categoria de Narrativa en castellà. Premi: trofeu.

La cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc el dissabte que ve dia 27 de setembre, a les 19:00 h en el Cine Avinguda de Tous. L’acte començarà amb el nomenament del nou cronista oficial adjunt de la Vila de Tous, el nostre veí D. Miguel Ángel Briz García, i a continuació entregaran els premis als guanyadors de la II Edició dels Premis Literaris Vila de Tous a càrrec del senyor alcalde, D. Cristóbal García Santafilomena, de la regidora de Cultura i Educació, Sra. Mª Amparo Martínez Galdón, del regidor de Festes, D. Miguel Ángel Martorell Damiá, del cantautor, D. Paco Muñoz, i del cronista de Tous i acadèmic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, D. Josep Lluís Doménech Zornoza.

Des de la Regidoria de Cultura i Educació d’este Ajuntament esperem comptar amb la vostra assistència a este acte cultural tan important per al nostre municipi. D’esta manera aconseguirem que este jove esdeveniment cultural, que va per la seua segona edició, es consolide en el temps i abast una major repercussió.

Ajuntament de Tous

Regidoria de Cultura i Educació