ANIT, VIGÍLIA DE PENTECOSTÉS AMB CANÇONS INCLOSES

ANIT VIGILIA DE PENTECOSTES

MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA OFICIAL DE GATA

Va actuar el frare mercedari Frai Nacho Blasco. Demà, primera tanda de les Primeres Comunions.

Anit, divendres, a les vespres de la festa de Pentecostés, es va celebrar a l’església parroquial una Vigília distinta. L’exposició al Santíssim Sacrament i les oracions van estar acompanyades amb les cançons de Frai Nacho Blasco, un rector frare mercedari actual capellà de la pressó de Foncalent, que va dexiar admirar als feligresos que hi van assistir.

Per altra banda, les activitats a la parròquia no paren al llarg d’aquest mes. Demà diumenge, festa de Pentecostés, serà el primer torn de les Primeres Comunions. Desitgem que els infants comulgants s’ho passen molt bé junt amb les seues famílies. Al respecte dir que hui o demà faré un reportatge especial de com eren les Primeres Comunions abans i aquells recordatoris que repartien pels carrers més pròxims a casa, a familiars i amics.

A la imatge, Frai Nacho cantant amb un dels seus acompanyants.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com