TITO VILANOVA ENS HA DEIXAT. CONDOL PER ALS BARCELONISTES

20140425225741-tito

POR MIGUEL VIVES SIGNES, CRONISTA DE GATA DE GORGOS

La notícia deixa gelats als que els agrada l’esport, el futbol i als barcelonistes

El que va ser fa uns mesos entrenador del Futbol Club Barcelona i abans mà dreta de Guardiola, ha jugat l’últim partit de la seua vida i ha perdut. Tito Vilanova ha mort als 45 anys a consecuència del càncer que patia. Però les grans persones i grans entrenadors perduren en el temps i per això ell està escrivint una pàgina d’or al llibre de l’esport del peu, per la seua valentia, davant l’enfermetat, per les seues decisions, per tot. Que descanses en pau, Tito.

Condol també per a la família de la Penya Barcelonista de Gata. Molts dels gaters aficionats al Barcelona l’han vist pels camps espanyols dirigint el seu equip, el de sempre, el dels seus colors, malgrat a patir ja l’enfermetat que al final ha pogut més que ell.

ADÉU A UNA GRAN PERSONA I A UN BON ENTRENADOR. D.E.P. TITO VILANOVA.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com