DIVENDRES SANT GATA 2014: SILENCI I RECOLLIMENT AL VIA CRUCIS MATINAL

20140418133634-compovcrucis

A les imatges, moments del Via Crucis del matí.

POR MIGUEL VIVES SIGNES CRONISTA OFICIAL DE GATA DE GORGOS

*Cal dir-vos que teniu tot l’àlbum de fotografies per a vore’l al següent enllaç, per això sols pose dos fotografies com a complement de l’article:

Punxeu a: Via Crucis de Gata 2014 i voreu l’àlbum

Silenci, recolliment i moltes persones, camí del Calvari

Aquest matí, seguint la tradició popular i el costum religiós del poble, més de dos-cent veïns han celebrat el VIA CRUCIS. A les 7.30 eixien de l’església parroquial i pels carrers Bisbe Cervera, Teulada i Calvari, han entrat al recorregut del calvari, passant per les catorze estacions. El patiment i mort de Jesús vist des de l’òptica de sa Mare María ha estat el motiu del Via Crucis. Acabant el costum piadós, que en tot moment ha sigut silenciós i de recolliment, les persones assistents han besat la menuda imatge del Crist Jacent, als peus de la Verge Dolorosa. Allí han contemplat, una vegada més per als gaters, un altre pas especial de la Setmana Santa, el Santíssim Crist del Calvari, patró de Gata.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com