ALGAR DE PALÀNCIA COMPTA AMB UN NOU CRONISTA OFICIAL DES D’ESTE 9 D’OCTUBRE

La corporació ha decidit en sessió plenària el passat 19 de setembre lliurar eixe càrrec a JOSEP CATALUNYA

ALGAR DE PALÀNCIA COMPTA AMB UN NOU CRONISTA OFICIAL DES D

Un momento del acto. FOTO: EPDA

LLUÍS MARIA MESA I REIG

La població d’Algar de Palància compta oficialment amb un nou cronista oficial des d’este 9 d’octubre. La corporació va decidir en sessió plenària el passat 19 de setembre lliurar eixe càrrec a JOSEP CATALUNYA, Des de la mort d’Amàlia Comba el municipi no tenia esta figura municipal.

L’acte es va desenrotllar dins els actes oficials del dia de la Comunitat Valenciana. Prèviament el representant del Grup de Cronistes i Investigadors del Camp de Morvedre I CRONISTA D’ESTIVELLA LLUÍS MESA va presentar el nomenat i va reflexionar al voltant de la importància del cronista en els pobles. Després l’alcalde va donar lectura a l’acta oficial. El nou cronista va signar la seua acceptació oficial i va agrair el nomenament a l’Ajuntament.

Fuente: http://www.elperiodicodeaqui.com