DILLUNS 18, EL CRONISTA DE GATA FARÀ UNA XERRADA SOBRE LA TRADICIÓ DELS COBERTORS

20140815181832-cartellconferenciacobertorsmeua

Cartell anunciant la xerrada, Ajuntament

Dins del programa cultural al voltant de ART AL VENT XI

Com ja avançava pel facebook, dilluns dia 18 d’agost, a les 20.30 hores, faré una xerrada sobre la TRADICIÓ DELS COBERTORS A GATA. Això, dins la programació cultural al voltant de ART AL VENT XI. L’Ajuntament està anunciant-ho amb el mateix cartell que teniu dalt i diu el següent: “podrem conéixer un poc més de la tradició gatera del cobertors de la mà de Miguel Vives”. Agrair a l’Ajuntament la tasca d’encetar els actes i VOS CONVIDE A TOTES I TOTS a assistir a la meua xerrada i fer un volteu pels carrers on podreu visitar la mostra.

Fuente: http://cronistadegata.blogia.com